+380 (93) 751 74 14+380 (95) 428 98 83+380 (97) 663 44 56

Налаштування форм документів в програмі BAS Малий бізнес

BAS Малий бізнес - це одна з програм для ведення бухгалтерського обліку BAS (Business Automation Software), яка розрахована для обліку на підприємствах малого бізнесу.

А чи знаєте ви, що в програмі бухгалтерського обліку BAS Малий бізнес є можливість самостійно налаштовувати деякі речі в формі документів? Отже, з урахуванням специфіки вашого бізнесу і особливостей відображення господарських операцій, користувачі можуть налаштувати чи буде замовлятись товар у постачальника тільки до одного замовлення покупця чи до декількох одним документом, чи буде одне й те саме замовлення відвантажуватись одночасно чи частинами в різні дати.

Для відкриття форми налаштувань у формі документу натискаємо кнопку Ще і шукаємо у списку дію «Шапка/таблична частина»

Рис. 1. Відкриття форми для налаштування положення реквізитів в документів в BAS Малий бізнес

Наприклад, в замовленні покупця ви можете самостійно визначити, виводити Дату відвантаження в шапці документу чи в табличній частині, для того щоб призначати різне значення для кожного товару.

Рис. 2. Налаштування положення реквізитів в Замовленні покупця в BAS Малий бізнес

Або ж в замовленні постачальника визначити положення дати надходження чи замовлення покупця, що дозволить вам в одному замовленні постачальнику об’єднати розміщення різних замовлень покупців.

Рис. 3. Налаштування положення реквізитів в Замовленні постачальнику в BAS Малий бізнес

В замовленні-наряді окрім положення виду робіт і складу, ви можете самостійно визначити, які табличні частини ви плануєте використовувати.

Рис. 4.  Налаштування положення реквізитів в Замовленні-наряді в BAS Малий бізнес

Якщо ви досі вагаєтесь, чи варто зупинити свій вибір конфігурації саме на BAS Малий бізнес, звертайтесь до наших спеціалістів для презентації її функціоналу за телефоном +380937517414 або залишайте заявку на сайті.