+380 (93) 751 74 14+380 (95) 428 98 83+380 (97) 663 44 56

Посади членів інвентаризаційної комісії в BAS Бухгалтерія

Стандартна ситуація, коли при використанні програми BAS Бухгалтерія ПРОФ облік кадрів та розрахунок зарплати ведуться в окремій зовнішній програмі. В самій BAS Бухгалтерія це фіксується в Параметрах обліку.

При цьому інтерфейс розділу «Зарплата і кадри» перебудовується. З нього прибирається все «зайве», що не буде використовуватися в базі, і залишається тільки саме необхідне для завантаження даних про нараховану та виплачену зарплату з зовнішньої програми в BAS Бухгалтерію.

Але разом з тим зникає важлива для бухгалтерії функція - вказання посад відповідальних осіб та членів комісій. В базі взагалі перестає використовуватися довідник Співробітники (доступні лише Фізичні особи), а посади призначаються саме Співробітникам.  Ми можемо вказати фактичні посади в «Відповідальних особах» організації, але ці посади не виводяться в друковані форми.

Для членів комісій взагалі нема де вказати їхні посади.

Для виходу з цієї ситуації рекомендуємо повернутися до Параметрів обліку. Встановити перемикач на ведення кадрового обліку і розрахунку зарплати у цій програмі, а кадровий облік спрощений. Зберегти налаштування.

Після цього, в розділі «Зарплата і кадри» в нас стане доступний довідник Співробітники.

Заходимо в нього, і створюємо картку того співробітника, котрому ми хочемо вказати посаду. При введені ПІБ програма знайде його в довіднику Фізичних осіб і запропонує використати існуючу картку – погоджуємося. У створеній картці співробітника вказуємо його посаду, зберігаємо.

Після внесення всіх необхідних даних, повертаємося в параметри обліку, і повертаємо налаштування ведення кадрового обліку і розрахунку заробітної плати на «У зовнішній програмі». Після цього вказані посади будуть виводитися в друкованих формах.

Зверніться до нас за консультацією і Ми з радістю допоможемо Вам налаштувати роботу вашої програми BAS.